SPAX Teras Uygulama Rehberi

Yeni SPAX Teras Uygulama Rehberi ile, modern zemin kaplamasının nasıl yapıldığını göstermeye çalışıyoruz. Ayrıca birçok farklı fikir ve destek kullanıcılarımızın bilgisine sunulmuştur.

Çevrimiçi kullanıcılar, SPAX Teras Uygulama Rehberinde yer alan muhteşem projelerden esinlenerek kendi hayallerini süsleyen terası bir tıklamayla SPAX Teras Uygulama Programı sayesinde sanal ortama taşıyabilirler (Şimdilik sadece Almanca, İngilizce ve Fransızca olarak erişim sağlanabilmektedir). Program üzerinden yapılacak düzenlemeler sonrasında hayalinizdeki terasa ilişkin montaj planı ve malzeme listesini SPAX Teras uygulama Programından alabilirsiniz. SPAX Teras Uygulama rehberinde yer alan Ahşap Teras montajına ilişkin uygulama videoları, ahşaplar ile ilgili bilgiler ve programdan elde edeceğiniz kontrol listesi sayesinde; kendi teras uygulamanızı basit bir iş olarak planlayıp, hayalinizdeki terası gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Kullanıcılarımızdan almış olduğumuz bir yorum: "Müşterilerle konuşurken SPAX Teras Uygulama Rehberi bize çok yardımcı oluyor. Planlama ve uygulama ipuçları, sadece ahşap konstrüksiyon uygulamalarını yeni yapanlar için değil, deneyimli profesyonellere de somut avantajlar sağlıyor!"

SPAX Teras Uygulama Programı için tıklayın.

SPAX Haber Bülteni

Newsletter

SPAX hakkında en güncel haberleri e-mail olarak almak için SPAX haber bültenine hemen şimdi kayıt olun.

Şimdi abone olun

İletişim

Kontakt

Lütfen bizimle iletişime geçin. Sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyarız.

İletişim formu