SPAX ile her şey yolunda!

Sık kullandığınız, montajlarınızın vazgeçilmezi olan vidalarınız, SPAX montaj çantaları ile her zaman elinizin altındayken; dağınık çalışma diye bir kavram ile karşılaşmayacaksınız. SPAX Montaj çantalarımız, kullanabileceğiniz son vidaya kadar düzenli ve muntazam saklama garantisi sağlıyor.

SPAX systainer T-Loc Montaj Çantası I

En çok kullanılan 12 farklı çeşit, 1.380 Adet T-STAR plus WIROX Kaplama Havşa Başlı ve 5 Adet SPAX T20 * 25 mm Vidalama Ucu içermektedir.

Diğer systainers montaj çantaları ile 100% uyumludur

Suya dayanıklı malzemeden üretilmiştir.

Ayrı ayrı ayarlanabilir iç bölmeleri ile kolay ve efektif kullanım sağlar

Birden fazla montaj çantası birbirine birleştirilip, daha yüksek kapasitede malzeme taşıması sağlanabilir. Montaj çantaları üst üste birleştirilmesi durumunda da çok kolay şekilde açılıp kullanıma hazır hale gelir. Açma/kapama kilidi kolay kullanım özelliklidir.

Konny-mit-systainer

SPAX Box systainer with the kind permission of TANOS GmbH; TANOS.de!

SPAX L-BOXX - Büyük Boy montaj çantası

Diğer L-BOXX montaj çanta modelleri ve Sortimo araç içi raf sistemleri ile %100 uyumludur.

Büyük Boy montaj çantaları basit kullanımı, sağlam klipsli mekanizması ve kullanışlı taşıma kolları ile rakipsiz ürünlerdir. L-BOXX montaj çantaları toplamda 40 kg'lık ağırlığa kadar taşıma sağlar (Her bir kutunun maksimum yükleme kapasitesi 25 kg'dır).

Su geçirmez ve plastik kapakları 100 kg'a kadar dayanıklıdır.

L-BOXX montaj çantasının taşıma kolları ergonomik olarak şekillendirilmiştir. Kolay ve rahat taşıma sağlayabilmek adına taşıma kolları montaj çantasının yanlarına da eklenmiştir.

Ayrı ayrı ayarlanabilir iç bölmeleri ile kolay ve efektif kullanım sağlar.

Bütünleşik yapısı ile montaj çantaları birbirlerine kolayca bağlanabilir.

L-Boxx

SPAX L-BOXX - Küçük Boy montaj çantası

Diğer L-BOXX montaj çanta modelleri ve Sortimo araç içi raf sistemleri ile %100 uyumludur.

Diğer Küçük Boy montaj çantaları ile basit ve kolay bir şekilde birbirine bağlanabilir ve beraber taşınabilir.

Ayrı ayrı ayarlanabilir iç bölmeleri ile kolay ve efektif kullanım sağlar.

L-Boxx

Orijinal bir SPAX'ın üstün özellikleri:

T-STAR plus: Daha sıkı tutunma, daha iyi ve kolay vidalama sağlar. Yukarı yönlü (baş üstü) çalışmalarda dahil olmak üzere, minimum güç ile vidalama yapılabilir.

SPAX - MULTI / Çok İşlevli Vida Başı: Yenilikçi yapısıyla SPAX çok işlevli vida başı her uygulamada başarıyla kullanılır. Ahşapta freze etkisi yapan paletleri ile havşasını açarken metale temas ettiğinde aşırı sıkmanın önlenmesi için frenleme görevi yapar ve vidayı durdurur.

Dalgalı, keskin vida dişleri: Vida dişinin ucunda bulunan benzersiz SPAX dalgalı ve keskin dişler; hızlı ve güvenli kullanımın yanısıra vidayı ahşaba zahmetsizce vidalamanızı/sabitlemenizi sağlar.

4KESİCİ Uçlu: Bu uç ahşabın yarılmasını önemli ölçüde azaltır ve çoğu ahşap türü için ön delme işlemine gerek duymaz. SPAX 4Kesici ucun kullanımı vidalama kuvveti gereksinimini önemli bir şekilde düşürür. Vidanın ucunda bulunan 4Kesici uç, kullanım esnasında ahşabı genişletir ve daha az sürtünme ile verimli vidalama/sabitleme yapılmasını dağlar. SPAX 4Kesici Uç kullanımı vidalama kuvvetinin etkin şekilde düşürülmesinden dolayı enerji tasarrufu yapılmasını sağlar. Dolu bir akü şarjı ile daha fazla vidalama/sabitleme yapabilirsiniz.

SPAX - MULTI / Çok İşlevli Vida Başı, Dalgalı, keskin vida dişleri ve 4KESİCİ Ucu sayesinde SPAX bir vidadan daha fazlasıdır.

SPAX. Hayallerinizi inşaa edin!

SPAX Haber Bülteni

Newsletter

SPAX hakkında en güncel haberleri e-mail olarak almak için SPAX haber bültenine hemen şimdi kayıt olun.

Şimdi abone olun

İletişim

Kontakt

Lütfen bizimle iletişime geçin. Sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyarız.

İletişim formu